Εχθρική ατμόσφαιρα για Παναθηναϊκό στη Δανία - Μυρίζει μπαρούτι το κλίμα στους οπαδούς της Μπρόντμπι - iefimerida.gr

Εχθρική ατμόσφαιρα για Παναθηναϊκό στη Δανία - Μυρίζει μπαρούτι το κλίμα στους οπαδούς της Μπρόντμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεταμένο αναμένεται το κλίμα που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός στη Δανία, στον επαναληπτικό αγώνα με την Μπρόντμπι για τα πλέι-οφ του Europa League.

Ολα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με τις καταγγελίες των ανθρώπων της Μπρόντμπι περί ρατσιστικής συμπεριφοράς του Μάρκους Μπεργκ προς ποδοσφαιριστή των Δανών αλλά και η αντεπίθεση των πράσινων διά στόματος Ζιλμπέρτο Σίλβα, έχουν δυναμιτίσει το κλίμα.

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες της Μπρόντμπι μάλιστα που αντιλαμβανόμενοι το γεγονός, προσπάθησαν μέσω των δηλώσεών τους να κατεβάσουν τους τόνους και ζήτησαν από τους οπαδούς της ομάδας τους να είναι προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους.

Το ίδιο έπραξε και ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου με τον Μπεργκ, Λέοπανγκ Πίρι, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από τον Σουηδό.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Στον πρώτο αγώνα ήταν καλύτερος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πήραμε δύο κόκκινες κάρτες. Θα είναι δύσκολο για μας να ανατρέψουμε το 3-0. Θα πρέπει να αντιδράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλουμε ο κόσμος να τους κάνει να νιώσουν ότι παίζουν εκτός έδρας. Χρειαζόμαστε τη θετική ενέργεια του κοινού μας και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ανεξάρτητα από ό,τι συνέβη στην Αθήνα. Αντί να προκαλέσουμε την αντίπαλη ομάδα, θα πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας απόδοση και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», σχολίασε ο Νοτιοαφρικανός μέσος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπροντμπι Δανία Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ