Στενεύουν τα περιθώρια για Νιλμάρ - Οι εναλλακτικές του Ολυμπιακού στην επίθεση - iefimerida.gr

Στενεύουν τα περιθώρια για Νιλμάρ - Οι εναλλακτικές του Ολυμπιακού στην επίθεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση αρχίζει να κοιτά ο Ολυμπιακός αφού η υπόθεση του Νιλμάρ καθυστερεί την ενίσχυση που θέλει άμεσα ο Πάουλο Μπέντο.

Η διαδικασία απόκτησης επιθετικού είναι αυτή που «καίει» τον Ολυμπιακό μετά τον Μάρκο Μαρίν. Ο Νιλμάρ, ο οποίος αποτελεί στόχο των ερυθρόλευκων την τελευταία εβδομάδα και έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη διοίκηση της ελληνικής ομάδας, δεν έχει καταφέρει ακόμη να λύσει τη συνεργασία του με την Αλ Νασρ, παίρνοντας όλα τα δεδουλευμένα.

Αυτό είναι που έχει καθυστερήσει και τον ερχομό του στην Ελλάδα όμως στον Ολυμπιακό αν και εξακολουθούν να παρακολουθούν στενά την υπόθεση, αρχίζουν πλέον και κοιτούν κι άλλες λύσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους της μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Οπως μάλιστα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «SportDay» μία από τις περιπτώσεις που κοιτάζουν στον Πειραιά είναι αυτή του Οσκαρ Καρντόσο.

Ο 33χρονος με την σπουδαία καριέρα στην Μπενφίκα ανήκει στην Τραμπζονσπόρ, από την οποία όμως θέλει να αποχωρήσει αναζητώντας ένα καλό συμβόλαιο στην Ευρώπη ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα στο Μεξικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ