ΠΑΣΟΚ:Η κυβέρνηση καπηλεύεται τις νίκες των αθλητών στο Ρίο και αδιαφορεί για τον αθλητισμό - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ:Η κυβέρνηση καπηλεύεται τις νίκες των αθλητών στο Ρίο και αδιαφορεί για τον αθλητισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση αδιαφορεί για το μέλλον του αθλητισμού και την ίδια ώρα καπηλεύεται τις νίκες των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας προκλητική τη στάση της.

Σε μείωση κάθε κινήτρου για την ενασχόληση με τον αθλητισμό οδηγεί το προσχέδιο του αθλητικού νόμου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ στην οποία εκφράζει την πλήρη αγανάκτησή του για τη στάση της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκφράζει την εντονότατη αγανάκτησή του για την προκλητική στάση της κυβέρνησης, η οποία προβαίνει σε βαρύγδουπες και υποκριτικές δηλώσεις, χρησιμοποιώντας τις επιτυχίες των αθλητών μας ως κυβερνητικό κατόρθωμα, προσπαθώντας να καρπωθεί και να καπηλευθεί τους κόπους και τις νίκες τους.

Θα πρέπει να τους υπενθυμίσουμε, πως η προετοιμασία των αθλητών μας, που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν είχε την αντίστοιχη κρατική στήριξη. Η όποια συμμετοχή της κυβέρνησης περιορίστηκε σε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα και δημόσιες φωτογραφήσεις και όλα αυτά κατόπιν εορτής.

Η αδιαφορία τους αυτή για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού φαίνεται και από το προσχέδιο του αθλητικού νόμου, ο οποίος θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μείωση κάθε κινήτρου ενασχόλησης με τον αθλητισμό και σε μαρασμό του χώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ αθλητές κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ