Ντουρμάζ: Χάος στην Ελλάδα, δεν ξέρεις πότε παίζεις - iefimerida.gr

Ντουρμάζ: Χάος στην Ελλάδα, δεν ξέρεις πότε παίζεις

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό αλλά στην Γαλλία και στην Τουλούζ.

Με αφορμή την μεταγραφή του μίλησε στους συμπατριώτες του και πιο συγκεκριμένα στην «Expressen» της πατρίδας του.

«Νιώθω ήδη πολύ καλά. Υπήρχαν μερικές επιλογές αλλά η Τουλούζ με ήθελε πραγματικά και σχημάτισα καλή εντύπωση για τον σύλλογο και τον προπονητή. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και έτσι πήρα την απόφαση».

Και συμπλήρωσε για την Ελλάδα «Είναι μεγάλη, τεράστια η διαφορά. Στην Ελλάδα ανέβαλαν το πρωτάθλημα για τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ολο αυτό το χάος μ' έκανε να θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Πότε δεν ξέρεις πότε θα παίξεις, εάν θα παίξεις. Είναι καλό το ότι πήγα σε μια οργανωμένη χώρα και σ' ένα οργανωμένο πρωτάθλημα».

Πως βλέπεις τις αλλαγές στην Εθνική ομάδα;
«Αρχικά θέλω να πω ότι θα συνεχίσω. Δεν βρίσκομαι στις επιλογές αλλά αυτό έχει να κάνει επειδή ήμουν σε διαδικασία αναζήτησης συλλόγου. Ηξερα το ρίσκο που πήρα αλλά θα με βοηθήσει στο μέλλον. Η Εθνική ομάδα είναι για μένα υψηλή προτεραιότητα και γι' αυτό πήγα και σε καλύτερο πρωτάθλημα. Για να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ