Βρετανία: Βίασαν 18χρονη σε πάρτι κυνηγιού Pokemon [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρετανία: Βίασαν 18χρονη σε πάρτι κυνηγιού Pokemon [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία της Βρετανίας, ερευνά τις καταγγελίες ότι μια έφηβη 18 ετών βιάστηκε στις τουαλέτες ενός νυχτερινού κέντρου σε πάρτι Pokemon.

Η 18χρονη ήταν σε πάρτι κυνηγιού Pokemon, στο Κεντ όταν δέχθηκε την επίθεση στις τουαλέτες του κέντρου τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το θύμα υποστηρίζει ότι ο άνδρας που της επιτέθηκε ήταν λευκού χρώματος με καστανά μαλλιά. Φορούσε σκούρο τζιν και ένα κοντομάνικο T-shirt. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρνήθηκε να πει κατά πόσον ο ύποπτος ήταν επίσης έφηβος, ή μεγαλύτερο σε ηλικία.

Η αστυνομία έχει κατασχέσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του club και κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του υπόπτου.
Το θεματικό πάρτι αφορούσε το κυνήγι Pokemon με τους διοργανωτές να καλούν τους συμμετέχοντες να πιάσουν κάποια από τις 600 φιγούρες Pokemon που είχαν κρύψει σε διάφορα σημεία του μαγαζιού, υποσχόμενοι πλούσια βραβεία.

Πηγή: Daily Mail

Βρετανία: Βίασαν 18χρονη σε πάρτι κυνηγιού Pokemon [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βρετανία: Βίασαν 18χρονη σε πάρτι κυνηγιού Pokemon [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιασμός μαθήτρια pokemon πάρτι Βρετανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ