Μαδούρο: Μωρό στην κούνια ο Ερντογάν μπροστά σε όσα θα κάνω αν γίνει πραξικόπημα εδώ - iefimerida.gr

Μαδούρο: Μωρό στην κούνια ο Ερντογάν μπροστά σε όσα θα κάνω αν γίνει πραξικόπημα εδώ

Φωτογραφία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να προλάβει το ενδεχόμενο πραξικοπήματος προσπαθεί ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, φοβερίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους με το παράδειγμα του Ταγίπ Ερντογάν!

Συγκεκριμένα, ο Μαδούρο χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τη στάση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Νίκολας Μαδούρο είπε ότι η δική του απάντηση θα είναι δεκάδες φορές πιο σκληρή από τις εκκαθαρίσεις που πραγματοποιεί ο «σουλτάνος».

«Βλέπετε τι συνέβη στην Τουρκία; Ο Ερντογάν θα μοιάζει με μωρό στην κούνια μπροστά σε αυτά που θα κάνει η Μπολιβαριανή Επανάσταση, σε περίπτωση που η Δεξιά κινηθεί προς ένα πραξικόπημα» είπε χαρακτηριστικά.

Η ενιαία αντιπολίτευση Κεντροαριστεράς - Κέντρου - Κεντροδεξιάς, που κέρδισε τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με ποσοστό 56%, ετοιμάζει μεγάλη διαδήλωση την 1η Σεπτεμβρίου στο Καράκας υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την αποπομπή του κ. Μαδούρο, του οποίου η θητεί λήγει κανονικά στις αρχές του 2019.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ