Χήρος αντικατέστησε τη γυναίκα, μετά το θάνατό της, με κούκλα του σεξ [εικόνες] - iefimerida.gr

Χήρος αντικατέστησε τη γυναίκα, μετά το θάνατό της, με κούκλα του σεξ [εικόνες]

Φωτογραφία: Imaginechina/Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άνδρας ξόδεψε 1.800 λίρες για μια κούκλα του σεξ, με σκοπό να αντικαταστήσει τη νεκρή γυναίκα του, ωστόσο αλλιώς τα περίμενε, αλλιώς του ήρθαν.

Ο Κινέζος Zhang Wenliang, ήταν παντρεμένος για 40 χρόνια, δεν είχε αποκτήσει όμως παιδιά.

Όπως αναφέρει το «Peoples Daily Online», η γυναίκα του πέθανε τον Αύγουστο του 2015, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Χήρος αντικατέστησε τη γυναίκα, μετά το θάνατό της, με κούκλα του σεξ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Zhang, συνταξιούχος γιατρός, είπε στους δημοσιογράφους: Βοήθησα πολλούς ανθρώπους να ξεπεράσουν τις ασθένειές τους, ωστόσο με τη γυναίκα μου δεν κατάφερα να κάνω τίποτα.

Ένα μήνα μετά την απώλειατης της συζύγου του, αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά που προαναφέρθηκε παραπάνω, αγόρασε μια κούκλα του σεξ, η οποία μπορεί και αναπαράγει ήχους, ενώ διαθέτει και έλεγχο θερμοκρασίας.

«Αυτή η κούκλα είναι τώρα είναι ο άνθρωπός μου» δηλώνει πλέον ο 70χρονος, εμφανώς συντετριμμένος.

Χήρος αντικατέστησε τη γυναίκα, μετά το θάνατό της, με κούκλα του σεξ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Δεν την βγάζω έξω, την θέλω να ζει μαζί μου, θέλω να τη βλέπω κάθε μέρα» συμπληρώνει, τη στιγμή που ξαπλώνει στο κρεβάτι που έχει τοποθετήσει την κούκλα, στην οποία φοράει ρούχα της αποθανούσας.

Κάνοντας γνωστή τη ζωή του στα Μέσα ο Zhang ξεκαθάρισε: Μπορεί για τους περισσότερους ανθρώπους μια κούκλα του σεξ να προορίζεται για διασκέδαση ή για την κάλυψη μια φυσικής ανάγκης, ωστόσο για μένα είναι ένας αληθινός άνθρωπος, μια ευχαρίστηση για μένα επειδή μου λείπει η γυναίκα μου.

Από τη στιγμή που αγόρασε την κούκλα, ο 70χρονος Κινέζος έκοψε κάθε επαφή με τον κύκλο του. Η φήμη του -ως πρώην γιατρός- μετριάστηκε, με τον ίδιο όμως να ισχυρίζεται πως όταν δέχεται επισκέψεις, κρύβει το (πρώην) μυστικό του στη ντουλάπα.

Αναρωτιέστε γιατί κάποιος θα έβγαζε στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη ιστορία;

Ολοκληρώνοντας, ο ηλικιωμένος άνδρας από την Κίνα είπε στους δημοσιογράφους ότι σκοπεύει να μηνύσει την κατασκευάστρια εταιρεία αφού μετά από έξι μήνες χρήσης(!), η κούκλα του σεξ άρχισε να παραμορφώνεται, οι αρθρώσεις της τείνουν να χαλάσουν, η θερμοκρασία της παρουσιάζει παράξενες αυξομοιώσεις, ενώ ακόμα και τα εσωτερικά της καλώδια έχουν αρχίσει να φαίνονται...

Χήρος αντικατέστησε τη γυναίκα, μετά το θάνατό της, με κούκλα του σεξ [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κούκλα του σεξ Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ