Θύμισε ξανά Ολυμπιακό - Νίκη 1-0 επί της Αρούκα εκτός έδρας - iefimerida.gr

Θύμισε ξανά Ολυμπιακό - Νίκη 1-0 επί της Αρούκα εκτός έδρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία επικράτησε 1-0 της Αρούκα στην Πορτογαλία και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο,ο Ολυμπιακός ανέλαβε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και άρχισε να απειλεί από νωρίς.

Στο 27ο λεπτό ο Τσόρι Ντομίνγκεζ με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Πάρντο,ο οποίος πρόλαβε να γυρίσει για τον Σεμπά με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει εύστοχα για το 0-1.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Μπέντο διατήρησαν την υπεροχή και απείλησαν στο 51ο λεπτό με τον Πάρντο αλλά και με τον Τσόρι στο 63'.

Στο 72ο λεπτό η Αρούκα απείλησε για πρώτη φορά με τον Γκονζάλες να αδειάζει τους αντιπάλους του άλλα τον Καπίνο να σώζει την ομάδα του από το 1-1.

Πέντε λεπτά μετά μάλιστα,ο Καμπιάσο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σημειώσει δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό,ο οποίος τελικά έφυγε νικητής με σκορ 1-0 από την Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αρούκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ