Αποθέωση για τον Παναθηναικό - Νίκη 3-0 επί της Μπρόντμπι - iefimerida.gr

Αποθέωση για τον Παναθηναικό - Νίκη 3-0 επί της Μπρόντμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 της Μπρόντμπι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η Μπρόντμπι ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με το αδιάκοπο πρέσινγκ δυσκόλεψε αρκετά την ανάπτυξη του παιχνιδιού για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μέστο λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από εκτέλεση φάουλ ενώ οι Δανοί πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο.

Η αποβολή του Κρόνε όμως στο 33' με δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν το σημείο που άλλαξε το ματς. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου,ο Μπεργκ με υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους πράσινους οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και αυτό ιδανικά. Ο Ιμπάρπο βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των Δανών,ο οποίος τον ανέτρεψε και ο Λεντέσμα που ανέλαβε την εκτέλεση διαμόρφωσε το 2-0.

Η δεύτερη αποβολή για την Μπρόντμπι στη φάση του πέναλτι ήταν και η πλέον καθοριστική αφού ο Παναθηναϊκός βρήκε ευκαιρία να ψάξει και ένα τρίτο γκολ. Τελικά το πέτυχε με τον Μπεργκ επτά λεπτά πριν το φινάλε και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού με το υπέρ του 3-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπροντμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ