Νίκη-πρόκριση για τον ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Τιφλίδας με σκορ 3-0 - iefimerida.gr

Νίκη-πρόκριση για τον ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Τιφλίδας με σκορ 3-0

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ντιναμό Τιφλίδας και πέρασε άνετα από τη Γεωργία με σκορ 3-0, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο Europa League.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς αν και ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα το παιχνίδι, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21ο λεπτό με κεφαλιά του Μάτος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 2ο μέρος, ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμη καλύτερος ενώ βοήθησε η είσοδος του Κάνιας στη μεσαία γραμμή. Τελικά μετά και την είσοδο του Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμούς με αποτέλεσμα να βρει και δεύτερο γκολ πάλι από εκτέλεση κόρνερ, αυτή τη φορά με τον Κρέσπο.

Μια ακόμη αλλαγή του Ίβιτς, ο Φακούντο Περέιρα ήταν αυτός που σημείωσε το 3ο και πιο όμορφο γκολ του ΠΑΟΚ στο 81ο λεπτό με κεφαλιά ψαράκι έπειτα από σέντρα του Μπίσεσβαρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ