Ο πιο σεξιστικός χάρτης του πλανήτη -Δείχνει τις χώρες με τα μεγαλύτερα στήθη [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο πιο σεξιστικός χάρτης του πλανήτη -Δείχνει τις χώρες με τα μεγαλύτερα στήθη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον χαρακτηρίζουν τον πιο σεξιστικό παγκόσμιο χάρτη που έχει βγει ποτέ καθώς αναπαριστά τις χώρες με τα μεγαλύτερα αλλά και τα μικρότερα στήθη του πλανήτη.

Οι Ρωσίδες, οι Αμερικάνες, οι Κολομβιανές, οι Σουηδέζες αλλά γυναίκες από τη Βενεζουέλα κρατούν τα ηνία καθώς φορούν σουτιέν D cup. Οι πιο αδικημένες από τη φύση είναι οι Ασιάτισες και οι Αφρικάνες που έχουν μέγεθος Α και Β cup. Στη μέση κατηγορία ανήκουν οι Αυστραλέζες, οι Γαλλίδες, οι Ιταλίδες και οι Βρετανίδες με C cup ενώ αυτές που ξεπερνούν ακόμα και το D cup είναι οι Φιλανδές και Νορβηγίδες.

Ο πιο σεξιστικός χάρτης του πλανήτη -Δείχνει τις χώρες με τα μεγαλύτερα στήθη [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν στην έρευνα περιλαμβάνονται γυναίκες με εμφυτεύματα σιλικόνης. Μπορεί για πολλούς τα αποτελέσματα της έρευνας να φαίνονται διασκεδαστικά δεν είναι λίγοι οι εκείνοι που αντιδρούν αποκαλώντας τον χάρτη αηδιαστικό και προϊόν μισογυνισμού.

Πηγή: Daily Mail
Πηγή φωτογραφιών: OpenStreetMap contributors

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χάρτης στήθος χώρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ