ΠΑΣΟΚ: Ο Δρίτσας συνήγορος του κατηγορούμενου χειριστή του ταχύπλοου που σκόρπισε το θάνατο - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Ο Δρίτσας συνήγορος του κατηγορούμενου χειριστή του ταχύπλοου που σκόρπισε το θάνατο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρύ «κατηγορώ» κατά του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ για την ναυτική τραγωδία στην Αίγινα.

Η Χ. Τρικούπη κάνει λόγο για «θεσμικά ανεπίτρεπτη δήλωση» του κ. Δρίτσα που προκαλεί «εύλογες απορίες» σχετικά με το τραγικό δυστύχημα. Τον κατηγορεί δε, ότι παρεμβαίνει άκομψα στη Δικαιοσύνη ως συνήγορος του κατηγορούμενου.

Αναλυτικά, η δήλωση του ΠΑΣΟΚ:

«Εύλογες απορίες προξενεί η θεσμικά ανεπίτρεπτη δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με το τραγικό ναυτικό ατύχημα στην Αίγινα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Έστω με αφορμή το τραγικό συμβάν ο αρμόδιος Υπουργός θα έπρεπε άμεσα και κατά προτεραιότητα να ασχολείται για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου θαλάσσιων συγκοινωνιών και τη διαδικασία χορήγησης και αναθεώρησης των αδειών οδήγησης σκαφών.

Αντί αυτού και ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, σπεύδει παραβιάζοντας ευθέως την αρχή της διάκρισης των εξουσιών και παρεμβαίνοντας άκομψα στη Δικαιοσύνη ως συνήγορος του κατηγορουμένου. Γιατί άραγε;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ