Η κυβέρνηση διαψεύδει πως στο μοιραίο ταχύπλοο στην Αίγινα επέβαιναν 3 υπουργοί - iefimerida.gr

Η κυβέρνηση διαψεύδει πως στο μοιραίο ταχύπλοο στην Αίγινα επέβαιναν 3 υπουργοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή δημοσιεύματα που ενέπλεκαν στο ναυτικό δυστύχημα της Αίγινας υπουργούς της κυβέρνησης, το Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Οταν η κακοήθεια συνάντα την απελπισία».

Συγκεκριμένα το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει ότι ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιώργος Σταθάκης και Θοδωρής Δρίτσας.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης
Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. «Ανακάλυψαν» σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα. Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα. Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζητάει άρση απορρήτου των επικοινωνιών
Άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών των επιβαινόντων στο σκάφος που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω ανάρτησής του στο Facebook. Μάλιστα ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρει πως με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουν οι ψίθυροι και θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

O επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι πρέπει "να μάθουμε τι έγινε και να αποδοθεί δικαιοσύνη" καθώς "οι φημολογίες δεν μπορούν να καλύπτουν την αλήθεια".

Αναλυτικά η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού:
"Δύο μέρες μετά το «έγκλημα στην Αίγινα» τα ερωτήματα, αντί να λιγοστεύουν πληθαίνουν. Συνοδεύονται μάλιστα από οργιώδεις φημολογίες για το ποιος ήταν ο καπετάνιος και ποιοι οι συνεπιβάτες του. Μια είναι η λύση για να μάθουμε την αλήθεια: Η εισαγγελία πρέπει να διατάξει τώρα την άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών όσων προσώπων δηλώνουν ότι ήταν πάνω στο σκάφος και βεβαίως του 77χρονου που δηλώνει ότι ήταν ο χειριστής. Για να σταματήσουν οι ψίθυροι, για να μάθουμε τι έγινε και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι οικογένειες των θυμάτων πρωτίστως, αλλά και όλη η κοινωνία, δικαιούνται να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και ποιοι ευθύνονται γι' αυτήν την τραγωδία. Οι φημολογίες δεν μπορούν να καλύπτουν την αλήθεια".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ