Στοίχημα - Προγνωστικά Europa League για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Στοίχημα - Προγνωστικά Europa League για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τριπλή η ελληνική εκπροσώπηση σήμερα στα πλέι οφ του Europa League. Πρώτος χρονικά στη «μάχη» ρίχνεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 19:00 αντιμετωπίζει στη Γεωργία την Ντιναμό Τιφλίδας. Στις 21:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπρόντμπι, ενώ στις 22:00 ξεκινά ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Αρούκα στην Πορτογαλία.

Περνάμε αμέσως στις αναλύσεις των τριών σημαντικών αγώνων, καθώς και στα Προγνωστικά Europa League που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr

Διπλό στη Γεωργία ο ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας. Μια ομάδα που δεν μπορεί να τρομάζει τον ΠΑΟΚ είναι η Ντιναμό Τιφλίδας. Το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Γεωργιανούς παίκτες, απ’ τους ξένους ξεχωρίζουν οι Σκριμπέ (Γάλλος γκολκίπερ) και Ρενέ Σάντος (Βραζιλιάνος στόπερ), είναι δεδομένο ότι απέχει πάρα πολύ ποιοτικά σε σχέση με τον Δικέφαλο. Αυτό φάνηκε και στα παιχνίδια εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου η ομάδα της Γεωργίας αποκλείστηκε με δύο ήττες, δε σκόραρε και γενικά έδειξε ότι οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες. Στο πρώτο ματς της Κροατίας (ήττα 2-0) η Ντιναμό Τιφλίδας δεν πέρασε τη… σέντρα, ενώ όλα τελείωσαν γρήγορα στη ρεβάνς, καθώς οι Κροάτες έκαναν το 0-1 στο 8’, σκορ που ήταν και το τελικό.

Ο Δικέφαλος αποκλείστηκε με άδικο τρόπο απ’ τον Άγιαξ, που κατάφερε να κερδίσει στην Τούμπα 1-2 χωρίς να είναι καλύτερος, αλλά απλά περισσότερο αποτελεσματικός. Πολλές φάσεις για τους «ασπρόμαυρους» στο πρώτο μέρος, έχοντας κύριο εκφραστή τον Αθανασιάδη, που ναι μεν σκόραρε το 1-0, ωστόσο στην πορεία αποδείχτηκε μοιραίος. Ο Βλάνταν Ίβιτς δείχνει ότι πάει να δημιουργήσει μια καλή ομάδα, σαφώς αναβαθμισμένη σε σχέση με πέρυσι και με πιο ξεκάθαρες τακτικές επιλογές. «Ο στόχος της ομάδας θα είναι ο ίδιος, δηλαδή η πρόκριση και ελπίζω ότι τώρα θα κάνουμε αυτό που δεν καταφέραμε στα παιχνίδια με τον Άγιαξ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρύβονται, αλλά το αν είμαστε φαβορί θα φανεί. Παίζουμε με την πρωταθλήτρια Γεωργίας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εδώ και στην Τούμπα. Οι πιθανότητες είναι 50-50», επεσήμανε ο Σέρβος, που δε θέλησε να προσθέσει περαιτέρω άγχος στα πόδια των παικτών του. «Ξέρω ότι έχουμε μπροστά μας μία πολύ δυνατή ομάδα που θα δώσει το 100% όπως εμείς για να πάρει την πρόκριση. Μιλάμε για μία ομάδα με 6-7 παίκτες που παίζουν στην Εθνική ομάδα, η οποία πριν λίγες εβδομάδες κέρδισε την Ισπανία», συμπλήρωσε.

Προγνωστικό: Ευνοϊκή η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αν παρουσιαστεί σοβαρός, μπορεί να κάνει από σήμερα το μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έδειξε θετικά στοιχεία στα παιχνίδια με τον Άγιαξ – παρά τον αποκλεισμό – δεν έχει τίποτε να φοβηθεί απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας και μπορεί να πάρει τη νίκη. Επιλογή το Διπλό σε απόδοση 2.20

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr για το Ντιναμό Τιφλίδας – ΠΑΟΚ:

Το πρώτο βήμα ο ΠΑΟ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπρόντμπι. Ο Παναθηναϊκός έκανε ότι έπρεπε κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, επικράτησε 1-0 των Σουηδών στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στον αγώνα ρεβάνς πέρασε εύκολα από το «Tele2 Arena», νικώντας με 0-2. Προβλημάτισε στο φιλικό τεστ κόντρα στην Ομόνοια καθώς ηττήθηκε με 3-0, ο τεχνικός Στραματσόνι ωστόσο διαβεβαίωσε ότι κόντρα στην Μπρόντμπι θα εμφανιστεί ο πραγματικός Παναθηναϊκός. Δυο νίκες και δυο ήττες μετράει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του κόντρα σε εκπροσώπους της Δανίας, την ίδια στιγμή που έχει καταφέρει να σκοράρει στα 19 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στο Europa League. Παιχνίδι – κλειδί χαρακτήρισε το σημερινό ο τεχνικός των «πρασίνων» Αντρέα Στραματσόνι, που τόνισε τη σημασία της ισορροπίας ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση, ενώ ζήτησε ένα γρήγορο γκολ.

Μπορεί η Μπρόντμπι να μην αποτελεί μεγαθήριο, ωστόσο, είναι σίγουρα μια ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Άρχισε από τον πρώτο προκριματικό γύρο τις υποχρεώσεις της αποκλείοντας με δύο νίκες τη Βάλουρ (1-4, 0-6), στη συνέχεια τη Χιμπέρνιαν στα πέναλτι (1-0, 1-0, 5-3), ενώ στον 3ο γύρο έκανε την απόλυτη έκπληξη καθώς, άφησε εκτός διοργάνωσης τη Χέρτα. Οι Δανοί ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι με 1-0, ωστόσο, στον αγώνα ρεβάνς πραγματοποίησαν επιβλητική εμφάνιση, επικρατώντας με 3-1 των Γερμανών. Πιο έτοιμη αγωνιστικά η Μπρόντμπι, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 2η θέση μετά το πέρασμα των πέντε πρώτων αγωνιστικών, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι διέλυσε με 4-0 της Σοντερίσκε.

Προγνωστικό: Η Μπρόντμπι αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα σοβαροί στα δύο παιχνίδια με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, διατήρησαν το μηδέν στην άμυνα και προκρίθηκαν στα πλέι οφ με δύο νίκες. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και σήμερα, θα τους στηρίξουμε, πηγαίνοντας με τον Άσσο, σε απόδοση 1.74.

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr για το Παναθηναϊκός – Μπρόντμπι:

Επίσημο ντεμπούτο με νίκη για Μπέντο

Ολοκληρώνουμε με το τελευταίο χρονικά παιχνίδια της ημέρας, Αρούκα – Ολυμπιακός. Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της Αρούκα ξεκίνησε από τον 3ο προκριματικό γύρο, όπου κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ολλανδικής Χέρακλες με δύο ισοπαλίες (1-1 εκτός και 0-0 εντός). Προέρχεται, δε, από το αρνητικό «ποδαρικό» στη νέα πορτογαλική λίγκα, καθώς έφυγε ηττημένη με 2-0 από την έδρα της Μποαβίστα. «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι πιθανότητες να νικήσουμε είναι ελάχιστες, γιατί αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με παίκτες με πολύ ταλέντο που έχουν συνηθίσει να παίζουν σε επίπεδο Champions League. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα 15 από τα τελευταία 17 πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Έχουμε όμως κάποιες πιθανότητες και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε γι’ αυτές. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και με συγκέντρωση για να έχουμε ελπίδες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βιντιγκάλ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Μονόδρομος… είναι για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, προκειμένου η αρνητική έναρξη της φετινής σεζόν να μην αποκτήσει ακόμα πιο… σκούρο χρώμα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατάφεραν… να αποκλειστούν από τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στον 3ο γύρο του Champions League (ισοπαλία 0-0 στο «Καραϊσκάκης», ήττα 1-0 στο Ισραήλ), μία αποτυχία που σημαίνει αυτόματα απώλεια πολύ σημαντικών εσόδων. Οι… αλυσιδωτές αντιδράσεις ήταν άμεσες, με τον Βίκτορ να αποτελεί παρελθόν, τον Πάουλο Μπέντο να προσλαμβάνεται ως αντικαταστάτης και τις αλλαγές στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ να είναι πολλές. Ο Μπέντο, λοιπόν, πραγματοποιεί σήμερα το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Νιώθω μεγάλη ευθύνη που είμαι προπονητής σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό, με μεγάλους στόχους. Ο στόχος μας και η υποχρέωσή μας είναι να περάσουμε στους ομίλους και μετά θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε».

Προγνωστικό: Μετά το κάζο κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για νέες δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Πάουλο Μπέντο αντικατέστησε τον Βίτορ και οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν σήμερα ένα νέο ξεκίνημα. Φυσικά και μπορούν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Πορτογαλία, θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας το Διπλό σε απόδοση 2.14.

Το βίντεο του Betarades.gr για το Αρούκα – Ολυμπιακός:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοίχημα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ