Γιατί το καλοκαίρι μεγαλώνει η διάθεση για sex; Ένας ειδικός εξηγεί.. - iefimerida.gr

Γιατί το καλοκαίρι μεγαλώνει η διάθεση για sex; Ένας ειδικός εξηγεί..

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κι ενώ τα παιδιά μου έπαιζαν στην άκρη της θάλασσας και ο σύντροφός μου άλλαζε θέση στην ξαπλώστρα, γύρισα ασυναίσθητα και κοίταξα αριστερά μου όπου είδα ένα νεαρό να με κοιτά επίμονα. Μια τα γυαλιά ηλίου που φορούσε, μια το βιβλίο που μου έκρυβε τη θέα, με έκαναν να κοιτώ γύρω μου και ν’ αναρωτιέμαι “ποιαν μπορεί να κοιτάει...” Η συνέχεια έδειξε ότι ήμουν εγώ αυτή που κοιτούσε...ουάου...».

Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινάει μία Καλοκαιρινή νουβέλα με φόντο υπέροχες Ελληνικές παραλίες και γαλάζια παραμυθένια νερά. Κάπως έτσι όμως πιθανά το έχουμε βιώσει οι περισσότερες, επιτρέποντας τη ζεστασιά του ήλιου να αγγίζει το κορμί μας ενώ το μυαλό ταξιδεύει....σε μέρη αταξίδευτα που χαλαρώνουν ή πάλουν τις αισθήσεις!

Ψάχνοντας τα περασμένα καλοκαίρια οι περισσότεροι θυμούνται περίεργα και παράδοξα που δεν τους είχαν ξανατύχει αλλά ούτε τους συνέβησαν ποτέ ξανά. Και από τα παράδοξα - που δεν ξεχνάει ποτέ κανείς -είναι οι απρόσμενες σεξουαλικές συνευρέσεις, με αγνώστους ή γνωστούς που ποτέ δεν υπήρξαν «στόχοι». Συναντήσαμε το Δημοσθένη Κ. Παναγιώτου, Ψυχολόγο, Επιστημονικό Υπεύθυνο The Psy Lab www.thepsylab.gr, για να ρίξει φως στον εισβολέα sex που λειτουργεί ανατρεπτικά στο Καλοκαίρι μας. Υπάρχει αυξημένη διάθεση για sex το Καλοκαίρι. Εάν ναι γιατί;

Διαβάστε τι λέει ο κ. Παναγιώτου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ