ΚΚΕ: Κυβέρνηση και ΝΔ συντηρούν την εκλογολογία - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Κυβέρνηση και ΝΔ συντηρούν την εκλογολογία

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σενάρια εκλογολογίας σχολιάζει το ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας πως συντηρούνται από την κυβέρνηση, τη Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα κόμματα.

Η μόνη ελπίδα για το λαό είναι ένα μαζικό, οργανωμένο κίνημα ρήξης και ανατροπής, τονίζει σε σχόλιο του γραφείου τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τα σενάρια εκλογολογίας.

«Η αντιπαράθεση για τις εκλογές, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συντηρείται από κυβέρνηση, ΝΔ και άλλα κόμματα, έχει στόχο να κρύψει την κοινή υπογραφή τους στην αντιλαϊκή πολιτική και κυρίως ότι απέναντι σ’ αυτή την πολιτική, που θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα, η μόνη ελπίδα για το λαό είναι ένα μαζικό, οργανωμένο κίνημα ρήξης και ανατροπής, χειραφετημένο απ’ τις λογικές του ''μικρότερου κακού'' και της επιλογής ''διαχειριστή'' της σημερινής βαρβαρότητας», αναφέρει και προσθέτει:

«Μόνο έτσι μπορεί ν’ αλλάξει πραγματικά ο σημερινός αρνητικός για το λαό συσχετισμός δύναμης, να μπουν εμπόδια στα βάρβαρα μέτρα, ν’ ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ