Έρευνα διέταξαν οι γαλλικές αρχές για τον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν - iefimerida.gr

Έρευνα διέταξαν οι γαλλικές αρχές για τον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν

Έρευνα στη Γαλλία για τον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σάλος που ξέσπασε στην ποδοσφαιρική Ευρώπη για την υπόνοια στησίματος του πρόσφατου αγώνα ανάμεσα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τη Λιόν προκάλεσε τη διεξαγωγή έρευνας στη Γαλλία.

Όπως ανακοίνωσε η γαλλική Αρχή Διαδικτυακού Στοιχηματισμού, θα ξεκινήσει άμεσα έρευνα για το παιχνίδι Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν που τελείωσε με το αστρονομικό σκορ 1-7, όσο ακριβώς δηλαδή χρειαζόταν η Λιόν για να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Η έρευνα έρχεται σε απάντηση των σωρείας δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο με στιγμιότυπο που δείχνει τον Ντομαγκόι Βίντα, αμυντικό της κροατικής Ντιναμό, να κλείνει το μάτι σε παίκτη της γαλλικής Λιόν αλλά και φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο παίκτη να φεύγει από πρακτορείο στοιχήματος έχοντας πιθανώς «παίξει» αφού κρατά απόδειξη.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι με τη διενέργεια έρευνας για το σκάνδαλο συμφωνεί και η διοίκηση της Λιόν. Στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι εγκρίνει «την διεξαγωγή έρευνας, αφού πρόκειται για μέτρο που λαμβάνεται κάθε φορά που ένα αποτέλεσμα σε αγώνα θεωρείται ασυνήθιστο. Μας λυπεί όμως το γεγονός πως τα σχόλια δεν έχουν περιοριστεί στην αθλητική πλευρά ενός απίστευτου επιτεύγματος όχι μόνο για τη Λιόν, αλλά και το γαλλικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ