Η μάχη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Europa League μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

Η μάχη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Europa League μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 22:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD τον πρώτο αγώνα Αρούκα - Ολυμπιακός για τα play offs του UEFA Europa League.

Στην περιγραφή από το «Arouca Municipal Stadium» θα είναι ο Γιώργος Λιώρης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Γαβαλάς. Παράλληλα, την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 21:45 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD και τον επαναληπτικό αγώνα Ολυμπιακός – Αρούκα που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Επίσης, την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 21:00 θα προβληθεί σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports1HD η ρεβάνς ΠΑΟΚ – Ντιναμό Τιφλίδας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας για τα play offs του UEFA Europa League.

Τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές των καναλιών Novasports και μέσω της υπηρεσίας NovaGO προκειμένου να τα παρακολουθήσουν όπου και αν βρίσκονται. Επίσης, θα υπάρχει live ηχητική περιγραφή των αγώνων στο Novasports.gr.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Novasports
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ