Ο πιο θλιμμένος αθλητής των Ολυμπιακών: Πήρε το χρυσό αλλά δεν έσκασε χαμόγελο -Ο απίστευτος λόγος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πιο θλιμμένος αθλητής των Ολυμπιακών: Πήρε το χρυσό αλλά δεν έσκασε χαμόγελο -Ο απίστευτος λόγος [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι ο τρίτος αθλητής στην ιστορία της χώρας του που παίρνει Χρυσό μετάλλιο, αλλά ο Βορειοκορεάτης Ρι Σε-Γκβανγκ πήρε τον τίτλο του πιο λυπημένου Ολυμπιονίκη που έχουμε δει ποτέ.

Ο πιο θλιμμένος αθλητής των Ολυμπιακών: Πήρε το χρυσό αλλά δεν έσκασε χαμόγελο -Ο απίστευτος λόγος [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Με 15.691 βαθμούς ο Βορειοκορεάτης πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Ωστόσο τα μάτια και η έκφραση του δεν φανέρωναν χαρά την ώρα που άκουγε τον εθνικό ύμνο της χώρας του, αλλά... θλίψη.

Οι περισσότεροι αθλητές, σύμφωνα με την Mirror, ανέφεραν πως ο αθλητής ήταν στεναχωρημένος γιατί πήρε μία γεύση ελευθερίας από τους Ολυμπιακούς του Ρίου, κάτι που στερείται στην πατρίδα του.

Ο πιο θλιμμένος αθλητής των Ολυμπιακών: Πήρε το χρυσό αλλά δεν έσκασε χαμόγελο -Ο απίστευτος λόγος [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Έχει δει πως είναι να είσαι ελεύθερος, αλλά πρέπει να γυρίσει πίσω για χάρη της οικογένειά του. Είμαστε άνθρωποι, υποτίθεται πως πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό δεν είναι νίκη, αυτό δεν είναι υπερηφάνεια. Είναι ο τρόμος που νιώθει ένας άντρας μπροστά στην κάμερα», δήλωσαν μερικοί.

Να σημειωθεί πως η Βόρειος Κορέα έστειλε τους αθλητές στους ΟλυμπιακούςΑγώνες, απαγορεύοντάς τους να επισκεφθούν τουριστικά αξιοθέατα ή να κάνουν παρέα με αθλητές άλλων εθνοτήτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ