Φρικιαστικό: 19χρονος κανίβαλος σκότωσε ζευγάρι και έφαγε το πρόσωπο του άντρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Φρικιαστικό: 19χρονος κανίβαλος σκότωσε ζευγάρι και έφαγε το πρόσωπο του άντρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρειάστηκαν τέσσερις αστυνομικοί για να ξεκολλήσουν τον Οστιν Χαρουφ από το πρόσωπο του 59χρονου θύματός του το οποίο δάγκωνε μανιωδώς αφού προηγουμένους τον είχε μαχαιρώσει.

Η φρικιαστική δολοφονία συνέβη στη Φλόριντα όταν ο 19χρονος «κανίβαλος» για άγνωστους λόγους μαχαίρωσε και σκότωσε την 53χρονη Μισέλ Μάισον και τον 59χρονο Τζον Στίβεν στο γκαράζ της οικίας τους.

Φρικιαστικό: 19χρονος κανίβαλος σκότωσε ζευγάρι και έφαγε το πρόσωπο του άντρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο άνδρας πάλεψε με τον νεαρό αλλά δεν κατάφερε να τον αφοπλίσει. Την αστυνομία ειδοποίησε ο γείτονας ο οποίος αντλήθηκε το περιστατικό.

Φρικιαστικό: 19χρονος κανίβαλος σκότωσε ζευγάρι και έφαγε το πρόσωπο του άντρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είδαν τον νεαρό να δαγκώνει μανιωδώς το πρόσωπο του θύματος. Χρειάστηκαν ενισχύσεις έτσι ώστε να καταφέρουν να συλλάβουν τον νερό δολοφόνο. Η αστυνομία πιστεύει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια παραισθησιογόνων ναρκωτικών ενώ αναμένεται η έκθεση της ειδικής υπηρεσίας.

Πηγή φωτογραφιών: facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φλόριντα κανίβαλος Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ