Γαμοτράγουδα - iefimerida.gr

Γαμοτράγουδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεπτομερειών γάμου, συνέχεια. Αν έσπαγαν το κεφάλι τους να βρουν τι τραγούδι να χορέψουν, μπορούν τώρα να ησυχάσουν από αυτό το επιπλέον άγχος. Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν την τιμή να ακούσουν διασκευασμένο ειδικά για αυτούς τον 70s mellow ύμνο You And I από τον George Michael. O Stevie Wonder, συνθέτης του τραγουδιού, έδωσε με χαρά την έγκρισή του στον George, που ετοίμασε το cover version χωρίς να εποφθαλμιά πρόσκληση για τον γάμο της χρονιάς (ποιας χρονιάς; της δεκαετίας πες καλύτερα). Ήθελε μόνο να κάνει στο ζεύγος ένα ωραίο δώρο. Εξάλλου, όπως δήλωσε, κανείς εστεμμένος δεν θέλει στον γάμο του ποπ σταρ - πρώην καταδίκους (είχε καταδικαστεί το καλοκαίρι γιατί τράκαρε οδηγώντας υπό την επήρρεια αλκοόλ και κάνναβης). Ωστόσο, το συγκινητικό δωράκι μπορεί να είναι ένας τρόπος να ζητήσει ένα καθυστερημένο, μεταφυσικό "συγγνώμη" από την μητέρα του Πρίγκιπα, τη μακαρίτισσα Νταϊάνα καθώς είχε αρνηθεί να κάνει ντουέτο με τον Elton John για ένα από τα χριστουγεννιάτικα πάρτυ της.

Το site του τραγουδιστή σας κατευθύνει να κάνετε δωρεά σε φιλανθρωπίες του ζεύγους και το τραγούδι μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

Χρύσα Οικονομοπούλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ