Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στα κέντρα προσφύγων για την ποιότητα του φαγητού που διανέμεται - iefimerida.gr

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στα κέντρα προσφύγων για την ποιότητα του φαγητού που διανέμεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα κέντρα προσφύγων για το φαγητό που διανέμεται προχωρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες τόσο για την ποιότητα όσο και και την ποσότητα του φαγητού.

Οπως αναφέρει το Onalert.gr ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας έδωσε το πράσινο φως να γίνουν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι κατά τη διανομή του φαγητού ώστε να εντοπιστούν εάν υπάρχουν περιστατικά που δεν τηρείται η σύμβαση που έχουν υπογράψει.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις διαχειρίζονται 41 δομές φιλοξενίας προσφύγων και έχουν στην ευθύνη τους εκτός από την εύρυθμη λειτουργία, το θέμα των διαγωνισμών για τη διανομή του φαγητού.

Το πρόβλημα με τις διαμαρτυρίες για το φαγητό είχε ξεκινήσει από τον Σκαραμαγκά όπου οι πρόσφυγες πέταξαν το φαγητό διαμαρτυρόμενοι για την ποιότητά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ