«Πόλεμος» στο παρκέ - Κροατία εναντίον Σερβίας στα προημιτελικά του μπάσκετ - iefimerida.gr

«Πόλεμος» στο παρκέ - Κροατία εναντίον Σερβίας στα προημιτελικά του μπάσκετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νίκη της Κροατίας επί της Λιθουανίας ήταν αυτή που έκρινε τα ταμπλό στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

Οι Κροάτες επικράτησαν με σκορ 90-81 της Λιθουανίας και κατάφεραν να αποφύγουν στη φάση των «8» τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ενώ το ίδιο θα συμβεί και σε περίπτωση που πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Βέβαια το έργο τους δεν θα είναι εύκολο αφού στα προημιτελικά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη Σερβία, σε μια αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες ενώ η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του αγώνα Αυστραλία-Λιθουανία.

Στον άλλο προημιτελικό, οι Η.Π.Α. θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή και όποια ομάδα επικρατήσει θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή της αναμέτρησης Ισπανία-Γαλλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ