Συγκινημένη η μητέρα του Λευτέρη Πετρούνια: Εφυγε η καρδιά μου από την θέση της - iefimerida.gr

Συγκινημένη η μητέρα του Λευτέρη Πετρούνια: Εφυγε η καρδιά μου από την θέση της

Φωτογραφία: Instagram @eleftherios_petrounias
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η καρδιά μου έφυγε από τη θέση της» είπε βαθιά συγκινημένη, λίγα λεπτά μετά τη σπουδαία νίκη του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς του Ρίο, η μητέρα του, Σοφία Πετρούνια.

Η μητέρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη πιστεύει ότι υπήρχε βοήθεια από ψηλά, όπως χαρακτηριστικά είπε, από τον πατέρα του, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και η νίκη αυτη είναι ένα δώρο σε εκείνον που θα γιόρταζε, ανήμερα της Παναγίας.

Η Σοφία Πετρούνια μίλησε για τον καλό χαρακτήρα του γιου της, τονίζοντας ότι, αν δεν ήταν καλό παιδί, ένα μετάλλιο από μόνο του, δεν λέει τίποτα.

«Η μάνα μου είναι ο λόγος που είμαι εδώ, το στήριγμά μου» είπε ο 26χρονος Έλληνας ολυμπιονίκης, φορώντας το μετάλλιο, στο λαιμό της.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει ακόμα δύο αδέλφια και η ενόργανη είναι μέσα στο αίμα του, όπως χαρακτηριστικά, τόνισε η μητέρα του.

«Ήθελε να ικανοποιήσει τους Έλληνες» σημείωσε «Ηθελε να πάρει το χρυσό γιατί κάποιοι Έλληνες τον αγαπάνε».

Απο την πλευρά του ο Λευτέρης Πετρούνιας σε δηλώσεις του προέτρεψε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, σημειώνοντας, «Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα από τα ηλεκτρονικά, που είναι μάστιγα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ