Το FOX News λέει για επεισόδια στη Μόσχα, με πλάνα της πλατείας Συντάγματος![βίντεο] - iefimerida.gr

Το FOX News λέει για επεισόδια στη Μόσχα, με πλάνα της πλατείας Συντάγματος![βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο και περισσότερο χάνει την αξιοπιστία του το δίκτυο FOX News του Ρούπερτ Μέρτνοκ, εξαιτίας των αναληθών του ρεπορτάζ, με τελευταίο παράδειγμα θέμα για τα επεισόδια που ακολούθησαν τις εκλογές στη Μόσχα, στο οποίο προβάλλονταν πλάνα από Έλληνες κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά την υποψία νοθείας στις εκλογές που έγιναν στη Ρωσία, νεαροί βγήκαν στους δρόμους της Μόσχας, προκαλώντας εκτεταμένα επεισόδια. Μόνο που στις εικόνες που προβάλλονται δεν φαίνονται οι δρόμοι της ρωσικής πρωτεύουσας, αλλά της Αθήνας, ενώ οι ταραξίες μιλάνε ελληνικά.

Το βίντεο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις κυρίως στη Ρωσία, με χρήστες του youtube να αστειεύονται ότι στους δρόμους της Μόσχας δεν υπάρχουν φοίνικες, να επισημαίνουν ότι εκεί δεν είναι καλοκαίρι και να βρίζουν το FOX News για τα άλλα αντί άλλων πλάνα του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το FOX News είναι τα τελευταία χρόνια το Νο1 ειδησεογραφικό κανάλι σε τηλεθέαση στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας το CNN.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ