Ιστορικό ρεκόρ και χρυσό στα 400 μέτρα από τον Φαν Νίκερκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιστορικό ρεκόρ και χρυσό στα 400 μέτρα από τον Φαν Νίκερκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ρεκόρ που κρατούσε από το 1999 και έμοιαζε απίθανο να σπάσει στο πέρασμα των ετών, κατέρριψε ο Νοτιοαφρικανός Γουέιντ Φαν Νίκερκ. Με χρόνο 43.03 άφησε πίσω του τον σπουδαίο Μάικλ Τζόνσον και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα, σε μια κούρσα που περνά πλέον στην ιστορία.

Ο Γουέιντ Φαν Νίκερκ είναι ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα των 400 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ωστόσο η μεγάλη είδηση από την κούρσα του είναι το ρεκόρ που κατέρριψε. Ο Νοτιοαφρικανός με χρόνο 43.03 έσπασε το ρεκόρ του Μάικλ Τζόνσον με 43.18 από το 1999 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σεβίλλης και έγινε ο ρέκορντμαν των 400 μέτρων, με χρόνο που πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί στο άμεσο μέλλον.

Ο χρυσός Ολυμπιακονίκης του Λονδίνου, Λασόν Μέριτ έμεινε στη 2η θέση με χρόνο 43.76 και στην 3η θέση τερμάτισε ο Κίρανι Τζέιμς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ