Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα προκηρύξει εκλογές μετά τη ΔΕΘ - iefimerida.gr

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα προκηρύξει εκλογές μετά τη ΔΕΘ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκλογές μετά από τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης «βλέπει» ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές μετά από τη ΔΕΘ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετεκλογικά, αλλά υπό προϋποθέσεις.

«Ο κ. Τσίπρας γκρεμίζεται δημοσκοπικά και μπορεί να βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης», είπε ακόμη ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Σταύρος, Φώφη και Κυριάκος έχουν κάνει συνωμοσία να ρίξουν την κυβέρνηση. Εμένα δεν με καίει να κρατήσω την κυβέρνηση, αλλά δεν είναι έντιμο να γίνονται συνωμοσίες», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Ο κ. Λεβέντης συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα «να μην κάνει το λάθος να κάνει αναθεωρητική την επόμενη Βουλή, προκειμένου να μην μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να περάσει την ενισχυμένη στο Σύνταγμα και να πάει το μπόνους από τις 50 στις 80 έδρες».

Ακόμη, πρότεινε να μην ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών, αλλά να συσταθεί το ΕΣΡ με πρόσωπα κοινής αποδοχής και να κάνει το Συμβούλιο τη διαδικασία της αδειοδότησης.

«Μπορεί να δώσει κάποιος τα χρήματα αν είναι κακοποιός; Θα του δώσουμε την άδεια;» αναρωτήθηκε αναφερόμενος στα κριτήρια που έχουν τεθεί από τον νόμο Παππά και συνέχισε: «Σφάζονται εννιά καναλάρχες στην αυλή ενός υπουργού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ