Ταλαιπωρία για τους επιβάτες στην έξοδο του Δεκαπενταύγουστου - iefimerida.gr

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες στην έξοδο του Δεκαπενταύγουστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άρση του απαγορευτικού απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου ανακοίνωσε το λιμενικό.

Από νωρίς το πρωί προκλήθηκε κομφούζιο στους δρόμους γύρω από τα δύο λιμάνια, καθώς πολλοί κατευθύνονταν σε αυτά έχοντας προγραμματίσει να ταξιδέψουν σήμερα. Ομως, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές είχε τεθεί σε εφαρμογή απαγορευτικό απόπλου.

Από τις 10:30 το πρωί τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας εκτελούνται κανονικά μετά από άρση του απαγορευτικού απόπλου, όπως και λίγη ώρα αργότερα από το λιμάνι του Λαυρίου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή το «Highspeed 6» και το «Champion jet 2» έχουν ανακοινώσει για σήμερα την ακύρωση του πρωινού δρομολογίου τους.

Πάντως, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απαγορευτικό απόπλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ