Μητσοτάκης: Στις εκλογές θα υπάρξει τσουνάμι κατά του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Στις εκλογές θα υπάρξει τσουνάμι κατά του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά πως αν η κυβέρνηση οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές θα υπάρξει τσουνάμι κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο κ.Μητσοτάκης υποστήριξε πως όσο περνάει ο καιρός και τα προβλήματα των Ελλήνων μεγαλώνουν, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα βρεθεί υπό μεγάλη πίεση, και θα θελήσει είτε να διευρύνει την κυβερνητική πλειοψηφία «φλερτάροντας» με τον Βασίλη Λεβέντη ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης ή να αιφνιδιάσει με πρόωρες εκλογές για να αποτρέψει δραματική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι θα πει στη ΔΕΘ
Ταυτόχρονα, ο κ. Μητσοτάκης προετοιμάζεται για να παρουσιάσει στη ΔΕΘ το οικονομικό και κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ. Μεταξύ άλλων, από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ θα αναφερθεί σε θέματα όπως η ασφάλεια, η παιδεία και η υγεία, ενόψει και του φθινοπώρου οπότε εκτιμά ότι κλιμάκωση των προβλημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ