Βιβλίο ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου - iefimerida.gr

Βιβλίο ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακολουθώντας την τάση των ημερών, η Έλενα Παπαρίζου είναι άλλη μια διασημότητα της εγχώριας σόου μπιζ που αποφάσισε να εκδώσει βιβλίο για τη ζωή της, το οποίο θα περιγράφει τα χρόνια της πορείας της.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, εδώ και μήνες και με τη βοήθεια των κοντινών της συνεργατών, η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει ένα coffee table book 80 σελίδων, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012 από τη Sony Music μέσα σε ένα συλλεκτικό κουτί που θα περιλαμβάνει και το τριπλό best of album της.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, το βιβλίο θα παραθέτει αξέχαστες στιγμές από την πορεία της Έλενας από το 2003 μέχρι σήμερα, οι οποίες θα συνοδεύονται από σχόλια της ίδιας, μέσω των οποίων θα αποκαλύπτει τα συναισθήματά της για ανθρώπους και καταστάσεις.

Μιλώντας η ίδια στο περιοδικό αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να είμαι η Παπαρίζου, να είμαι καλλιτέχνιδα και να πιστεύουν όλοι ότι ζω ένα όνειρο, αλλά η Έλενα στην καθημερινότητά της συναναστρέφεται με απλούς ανθρώπους. Δεν κάνω παρέα μόνο με την Άννα Βίσση, τη Δέσποινα Βανδή ή τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι θείες μου είναι ακόμη πάνω στα χωριά, έξω από την Καρδίτσα. Αυτοί είναι οι συγγενείς μου και αυτοί είναι η οικογένειά μου. Και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτές».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της Τόνι Μαυρίδη, λέγοντας: «Όταν βάζω "χ", βάζω "χ". Αυτά που με έχουν ενοχλήσει τα ξέρει μόνο ο Τόνι. Και μέχρι εκεί πρέπει να φτάνει. Οι σχέσεις είναι μεταξύ δύο. Όταν ανακατεύονται πολλοί, οι σχέσεις χαλάνε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ