Γνωστή δημοσιογράφος η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη [εικόνα] - iefimerida.gr

Γνωστή δημοσιογράφος η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Χριστίνα Κοντοβά έδωσαν τέλος στη σχέση τους και όπως όλα δείχνουν ο γοητευτικός ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήθελαν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε αυτή η πρόβλεψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tlife, o ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της δημοσιογράφου διεθνών θεμάτων, η οποία πρόσφατα μετακόμισε από το Mega στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του Secret σε τρυφερές στιγμές στο νησί της Πάτμου. Το ίδιο ρεποτρτάζ επιβεβαιώνει πως οι δυο τους είναι ζευγάρι και δείχνουν να περνάνε πολύ όμορφα μαζί.

Παράλληλα προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν διακριτική την παρουσία τους στο νησί της Αποκάλυψης. Πολλοί τους συνάντησαν στις όχι και τόσο κοσμικές παραλίες του νησιού να απολαμβάνουν το μπάνιο τους επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω, ενώ ακόμη επισκέφθηκαν αρκετά χωριουδάκια του νησιού.

Από την άλλη, η Χριστίνα Κοντοβά όταν δεν βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, επιλέγει να βρίσκεται στη Μύκονο και περνάει το χρόνο της με καλή παρέα και φίλους απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές στιγμές στο νησί των Ανέμων.

Γνωστή δημοσιογράφος η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή Φωτό: tlife.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ έρωτας πάτμος διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ