Η «χρυσή» Αννα Κορακάκη επιστρέφει στην Ελλάδα -Θα την καλωσορίσουν σε 2 αεροδρόμια - iefimerida.gr

Η «χρυσή» Αννα Κορακάκη επιστρέφει στην Ελλάδα -Θα την καλωσορίσουν σε 2 αεροδρόμια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα επιστρέφει σήμερα Πέμπτη μετά την ιστορική της επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Άννα Κορακάκη.

Η 20χρονη πρωταθλήτρια φέρνει στις αποσκευές της τα δύο ολυμπιακά της μετάλλια, το χάλκινο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι και το χρυσό στα 25 μέτρα.

Συνοδευόμενη από τον πατέρα της και προπονητή της, αρχικά θα προσγειωθεί με την πτήση AZ 716 της Alitalia από τη Ρώμη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, στις 13:15 (αρχικά είχε προγραμματιστεί να έρθει στις 11:40, με την πτήση ΑΖ 720, αλλά την έχασε λόγω... ελέγχου στα όπλα της), και από εκεί θα συνεχίσει και πάλι αεροπορικά το ταξίδι της μέχρι τη Θεσσαλονίκη που θα έχει τελικό προορισμό την ιδιαίτερή της πατρίδα, τη Δράμα.

Τη χρυσή Ολυμπιονίκη θα υποδεχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ το καλωσόρισμα αναμένεται να είναι ενθουσιώδες και στα δύο αεροδρόμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις σπουδαίες της επιδόσεις στο Ρίο, η 20χρονη αθλήτρια κατατάσσεται πλέον επάξια ανάμεσα στις κορυφαίες σκοπεύτριες του κόσμου, καθώς σύμφωνα με την κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Σκοποβολής, αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει την 5η θέση στα 25 μέτρα με πιστόλι, το αγώνισμα στο οποίο κέρδισε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Όσον αφορά στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, άθλημα στο οποίο κατέκτησε το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο, εκεί έχει καταλάβει την 4η θέση στην κατάταξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ