Χίλαρι Κλίντον: Ο Τραμπ υποκινεί τη βία -Πανικός όταν προσπάθησε να την πλησιάσει κάποιος [βίντεο] - iefimerida.gr

Χίλαρι Κλίντον: Ο Τραμπ υποκινεί τη βία -Πανικός όταν προσπάθησε να την πλησιάσει κάποιος [βίντεο]

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον δήλωσε πως τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή υποκινούν την βία, σημειώνοντας πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δεν διαθέτει την ιδιοσυγκρασία να γίνει πρόεδρος.

«Κάθε ένα από αυτά τα περιστατικά μας δείχνουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ απλά δεν έχει την ιδιοσυγκρασία να γίνει πρόεδρος και αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», δήλωσε η Κλίντον σε μια προεκλογική συγκέντρωση στην Ντε Μόιν στην Αιόβα, μια μέρα μετά τα σχόλια του Τραμπ, προσθέτοντας ότι με αυτά ξεπέρασε τα όρια ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

Στην ίδια συγκέντρωση προκλήθηκε μικρή αναστάτωση, όταν ένας άνδρας επιχείρησε να πλησιάσει την Χίλαρι Κλίντον. Αμέσως έσπευσαν δίπλα της άνδρες των μυστικών υπηρεσιών, την ώρα που άλλοι έπαιρναν «σηκωτό» το άνδρα, ενώ η Κλίντον συνέχισε απτόητη να μιλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλτ Τραμπ Χίλαρι Κλίντον βία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ