Το τραγικό «χιούμορ» του Τραμπ: Πρότεινε να πυροβολήσουν τη Χίλαρι Κλίντον! [βίντεο] - iefimerida.gr

Το τραγικό «χιούμορ» του Τραμπ: Πρότεινε να πυροβολήσουν τη Χίλαρι Κλίντον! [βίντεο]

Φωτογραφία: Eurokinissi/Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν γέλασε με σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φέρεται να πρότεινε τη... δολοφονία της Χίλαρι Κλίντον, καλώντας τους ιδιοκτήτες όπλων να αναλάβουν δράση.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Wilmington, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα φαίνεται να είπε πως αν η Χίλαρι Κλίντον εκλεχθεί πρόεδρος, ο μόνος τρόπος για να την σταματήσουν από την επιλογή δικαστών για στο Ανώτατο Δικαστήριο είναι να την πυροβολήσουν.

«Η Χίλαρι θέλει να καταργήσει, ουσιαστικά καταργεί την δεύτερη τροπολογία», είπε ο Τραμπ, αναφερόμενος στο κομμάτι της νομοθεσίας που δίνει το δικαίωμα οπλοκατοχής.

«Με την ευκαιρία, αν εκλεγεί και επιλέξει τους δικαστές της, δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα παιδιά. Υπάρχει η δεύτερη τροπολογία, ωστόσο, παιδιά, ίσως υπάρχει δεν ξέρω», πρόσθεσε, προκαλώντας σάλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ