Κορακάκη: Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω! -Οι σκέψεις της στο βάθρο - iefimerida.gr

Κορακάκη: Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω! -Οι σκέψεις της στο βάθρο

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ ARMANDO BABANI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χρυσή» Ολυμπιονίκης. Η Αννα Κορακάκη θα πρέπει να το ακούσει πολλές φορές για να πιστέψει αυτό που πέτυχε.

Λίγη ώρα μετά από τον θρίαμβό της στα 25 μ. πιστόλι, η 20χρονη αθλήτρια ακόμη δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε πετύχει μόλις. «Δεν μπορώ να το περιγράψω... Δεν βρίσκω λόγια. Αυτή τη στιγμή για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να το αντιληφθώ... Τι να πω», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, όταν έμαθε ότι είναι η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που κατακτά δύο Ολυμπιακά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση, έλαμψε περισσότερο. «Με κάνετε ακόμη πιο χαρούμενη!», είπε.

«Ελπίζω αυτά τα δύο μετάλλια να αποτελέσουν έναυσμα για να έρθουν νέα παιδιά στο σκοπευτήριο, να έχουμε κι άλλους πρωταθλητές», πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε «ρώσικη ρουλέτα» τον προκριματικό του αγώνα της. «Μετά απελευθερώθηκα ψυχολογικά», είπε για την πρόκρισή της στον τελικό. «Είχα ήδη εξασφαλίσει ένα μετάλλιο. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα», πρόσθεσε.

Και το κατάφερε. Αυτό που δεν κατάφερε, ήταν να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο βάθρο κατά τη διάρκεια της απονομής, αν και προσπάθησε όπως είπε.

«Προσπάθησα να συγκρατηθώ, αλλά έκλαψα. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ηρθαν στο μυαλό μου πολλά πράγματα, πόσες δυσκολίες έχουμε περάσει με τον πατέρα μου για να φτάσουμε εδώ», είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι παρότι είχε κάποιες διαφωνίες με τον πατέρα και προπονητή της, Τάσο Κορακάκη, αποφάσισε τελικά να υπακούσει στις οδηγίες του, όπως είπε και τον δικαίωσε, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακοί Αγώνες Αννα Κορακάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ