Πώς ο Κάρολος ταπείνωνε την Νταϊάνα -Ενας πρώην σωματοφύλακας θυμάται [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς ο Κάρολος ταπείνωνε την Νταϊάνα -Ενας πρώην σωματοφύλακας θυμάται [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Ken Wharfe, ο πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα, θυμάται ένα ιδιαίτερα ταπεινωτικό επεισόδιο που έζησε η πριγκίπισσα σε μια εκδήλωση, ένα βράδυ του 1989.

Στα 15 χρόνια που κράτησε ο γάμος τους, η Καμίλα ήταν πάντα η «άλλη γυναίκα» που βρισκόταν ανάμεσα στο ζευγάρι. Νταϊάνα και Κάρολος παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1981 στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Ο «γάμος του αιώνα», όπως ονομάστηκε, ήταν, ωστόσο, μοιραίο να αποτύχει, αφού ο Κάρολος διατηρούσε ταυτόχρονα σχέση με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, τον πρώτο έρωτα της ζωής του. Οι δυο τους ήταν εραστές και η παράνομη σχέση τους ήταν γνωστή σε όλους, ακόμη και στην Νταϊάνα.

Πώς ο Κάρολος ταπείνωνε την Νταϊάνα -Ενας πρώην σωματοφύλακας θυμάται [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Στη συνέντευξή του στην Daily Mail, ο επί πολλά χρόνια σωματοφύλακας της Νταϊάνα διηγήθηκε τη σκηνή της ταπείνωσης που έζησε η πριγκίπισσα, δημόσια, από τον σύζυγό της και την Καμίλα.

Συνέβη το 1989. Εκείνο το βράδυ, η μικρή αδελφή της Καμίλα, η λαίδη Annabel Goldsmith, γιόρταζε τα 40ά της γενέθλια. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποφάσισε να πάει, προς μεγάλη έκπληξη όλων, παρότι γνώριζε ότι ο σύζυγός της θα συνοδευόταν από την ερωμένη του. «Μέσα στο αυτοκίνητο, ο πρίγκιπας έλεγε συνέχεια στην Νταϊάνα πόσο τον ενοχλούσε που θα ερχόταν στο πάρτι και δεν σταμάτησε να της πετάει καρφιά», διηγείται ο Ken Wharfe. Όταν έφτασαν στον χώρο που γινόταν το πάρτι, ο πρώην σωματοφύλακας θυμάται πόσο εντυπωσιάστηκαν οι καλεσμένοι από το γεγονός ότι η Νταϊάνα βρισκόταν εκεί.

Πώς ο Κάρολος ταπείνωνε την Νταϊάνα -Ενας πρώην σωματοφύλακας θυμάται [εικόνες] | iefimerida.gr 1


«Είχαν περάσει περίπου 90 λεπτά και άκουσα την πριγκίπισσα να με φωνάζει. Εμφανίστηκε στην πόρτα, δακρυσμένη και μου είπε ότι ο σύζυγός της και η ερωμένη του έφυγαν μαζί». Ταπεινωμένη, η Νταϊάνα δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση: «Δεν πάει άλλο, αυτό είναι υπερβολικό. Δεν θα επιτρέψω να με ταπεινώνουν έτσι. Θα μιλήσω στην Καμίλα τώρα αμέσως» είπε η πριγκίπισσα στον σωματοφύλακά της και του ζήτησε να τη συνοδεύσει. Εκείνος δέχτηκε, με κάποιο δισταγμό.

«Δεν ήθελα να μπλέξω σε αυτή την ιστορία, η οποία ενέπλεκε τον διάδοχο του θρόνου, την σύζυγό του και την ερωμένη του» δηλώνει στην Daily Mail. «Αλλά η Νταϊάνα με έπεισε και με κατέβασε σε ένα υπόγειο του σπιτιού, σε έναν χώρο από αυτόν που παίζουν τα παιδιά», προσθέτει.

Σε μια γωνία βρίσκονταν ο Κάρολος και η Καμίλα και συζητούσαν. «Σας παρακαλώ Κεν μη φεύγετε» είπε η Lady Di, ξαφνιάζοντας τους δύο εραστές που δεν την περίμεναν. Ο σωματοφύλακας ένιωσε άσχημα και αποχώρησε, ενώ διερωτήθηκε γιατί ο Κάρολος και η Καμίλα είχαν ανάγκη να πάνε σε αυτό το δωμάτιο, και μάλιστα στη διάρκεια μιας γιορτής στην οποία ήταν παρούσα η Νταϊάνα.

Πώς ο Κάρολος ταπείνωνε την Νταϊάνα -Ενας πρώην σωματοφύλακας θυμάται [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Σε λίγο, συνεχίζει ο σωματοφύλακας, η Νταϊάνα βγήκε από το δωμάτιο με το κεφάλι ψηλά και πίσω της ακολουθούσαν ο Κάρολος και η Καμίλα «αρκετά ταραγμένοι», μετά από τα όσα τους είπε η πριγκίπισσα. Πέρασαν όλο το υπόλοιπο βράδυ να αγνοούν ο ένας την παρουσία του άλλου. Οταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο για να φύγουν, η Νταϊάνα δεν σταμάτησε να ρωτάει τον σύζυγό της, που άκουγε αμίλητος: «Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό;».

Όταν έφτασαν στο παλάτι, η Lady Di έκλαιγε όλη τη νύχτα. «Αυτό μου ράγισε την καρδιά. Ηταν σύζυγος και μητέρα και ήθελε απελπισμένα να την αγαπάει ο άνδρας της. Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά ο τρόπος που της φέρθηκε εκείνο το βράδυ ήταν ασυγχώρητος», προσθέτει ο πρώην σωματοφύλακας.

Το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Καρόλου, Νταϊάνα και Καμίλα τελείωσε στις 28 Αυγούστου 1996, την ημέρα που το ζευγάρι χώρισε επίσημα. Η Καμίλα και ο σύζυγός της Parker Bowles είχαν ήδη χωρίσει το προηγούμενο έτος. Το 2000, η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε δεκτή τη σχέση του γιου της και η Καμίλα έγινε από τότε η δούκισσα της Κορνουάλης, αφού οι δύο εραστές παντρεύτηκαν το 2005.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάρολος Νταϊάνα ταπείνωνε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ