Δεν προσήλθε στον εισαγγελέα ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, για την Proton - iefimerida.gr

Δεν προσήλθε στον εισαγγελέα ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, για την Proton

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έγινε τελικά το... ραντεβού του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννη Δραγάτση που χειρίζεται την κακουργηματική υπόθεση της Proton Bank.

Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και άλλοι 29 εμπλεκόμενοι που έχουν κληθεί ως ύποπτοι να δώσουν εξηγήσεις ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για τις 16 και τις 20 Δεεκεμβρίου.

Ο κ. Λαυρεντιάδης βαρύνεται με υποψίες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, απάτη και σύσταση συμμορίας σε ότι αφορά τη δανειοδότηση με 701 εκατομμύρια ευρώ, μέσω της τράπεζάς του Proton, επιχειρήσεων τις οποίες είχε πουλήσει σε τρίτους. Οι αγοραστές η πλειοψηφία των οποίων βρίσκεται μεταξύ των συνολικά 31 κατηγορουμένων κατηγορούνται γιατί συμμετείχαν στις αγοραπωλησίες και στο δανεισμό με χαριστικούς όρους.

Ενας ακόμη ύποπτος κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα γραπτό υπόμνημα αρνούμενος όλες τις κατηγορίες.

Ηδη πάντως με εντολή του εισαγγελέα έχουν δεσμευθεί όλες οι μετοχές που κατέχουν, οι θυρίδες και οι λογαριασμοί του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και των 30 ακόμα προσώπων, η οποία εκτελέστηκε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ