Ο Μπολτ χορεύει σάμπα πριν τους αγώνες [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μπολτ χορεύει σάμπα πριν τους αγώνες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για τη Νο1 προσωπικότητα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Γιουσέιν Μπολτ δίνει κάθε μέρα «μάχη» για να φτάσει στο δωμάτιό του αφού δεν αρνείται σε κανέναν μια selfie φωτογραφία μαζί του. Ο Τζαμακαϊνός σπρίντερ, πάντα χαμογελαστός δεν παρέλειψε να χορέψει και σάμπα, κλέβοντας για μια ακόμη φορά την παράσταση.

Δίπλα σε πανέμορφες Βραζιλιάνες, μαζί με τους συναθλητές του, ο Μπολτ δοκίμασε τις δυνατότητές του στην σάμπα και έδειξε πως για πρωτάρης βρίσκεται σε καλό επίπεδο.

Ο Τζαμαϊκανός έδειξε να ευχαριστιέται με την ψυχή του την εμπειρία κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης συνέντευξης Τύπου και μάλιστα κατά τη διάρκεια του χορού, έβγαλε το κινητό του για να τραβήξει ένα αναμνηστικό βίντεο, την ώρα που ο κόσμος που βρισκόταν μπροστά στο μοναδικό θέαμα δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ