Συνελήφθη σε μπούνκερ στην νότια Ιταλία ο μεγαλονονός, Μικέλε Τζαγκαρία - iefimerida.gr

Συνελήφθη σε μπούνκερ στην νότια Ιταλία ο μεγαλονονός, Μικέλε Τζαγκαρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αρχηγός της περιβόητης μαφιόζικης οικογένειας των Καζαλέζι, ο Μικέλε Τζαγκαρία, που καταζητούνταν εδώ και περισσότερο από 15 χρόνια, συνελήφθη σήμερα από την αστυνομία ενώ κρυβόταν σ' ένα μπούνκερ στη ζώνη του Καζάλ ντι Πρίντσιπε, στη νότια Ιταλία.

«Κερδίσατε, το κράτος κέρδισε», είπε ο Μικέλε Τζαγκαρία στους δικαστικούς που τον συνέλαβαν. Ο Tζαγκαρία κατηγορείται για σύσταση συμμορίας, δεκάδες φόνους, εκβιασμούς και ένοπλες ληστείες, και βρισκόταν στον κατάλογο των πιο επικίνδυνων φυγάδων της Ιταλίας. Η ιταλική αστυνομία τον καταζητούσε από το 1995 ενώ από το 2000 είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψής του.

Οπως μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, συνελήφθη σε ένα μπούνκερ που βρισκόταν κάτω από ένα βαθύ στρώμα από μπετόν αρμέ στο υπόγειο μια κατοικίας στην Καζαπένα, κοντά στην Καζέρτα, στην περιοχή της Νάπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ