H selfie της «ενωμένης» Κορέας - Από δύο αθλήτριες της ενόργανης - iefimerida.gr

H selfie της «ενωμένης» Κορέας - Από δύο αθλήτριες της ενόργανης

Φωτογραφία: Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ολυμπιακό ιδεώδες ξεπερνά την όποια έχθρα ανάμεσα σε δύο αθλητές διαφορετικών χωρών. Αυτό απέδειξαν η Νοτιοκορεάτισσα Lee Eun-ju και η αθλήτρια της Βορείου Κορέας Hong Un-Jong, στην προθέρμανση πριν εκτελέσουν το πρόγραμμά τους στην ενόργανη γυμναστική.

Μπορεί οι σχέσεις της Βορείου Κορέας με τη Νότια Κορέα να είναι οι χειρότερες δυνατές όμως οι δύο αθλήτριες φαίνεται πως δεν έδωσαν σημασία στο τι χωρίζει τις δύο χώρες σε πολιτικό επίπεδο.

Δεν δίστασαν να χαιρετηθούν στη συνάντησή τους και μάλιστα να βγάλουν και μια αναμνηστική selfie φωτογραφία, η οποία αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Οι χρήστες των social media μάλιστα δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν πως η κίνηση αυτή δεν θα αρέσει καθόλου στον δικτάτορα της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, αναφέροντας με χιούμορ πως καλό θα ήταν να μην πέσει στα χέρια του η φωτογραφία.

H selfie της «ενωμένης» Κορέας - Από δύο αθλήτριες της ενόργανης | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ