Χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα στο πόλο - Ισόπαλη 9-9 με τους Σέρβους - iefimerida.gr

Χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα στο πόλο - Ισόπαλη 9-9 με τους Σέρβους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισόπαλη 9-9 με την Σερβία ήρθε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στη 2η αγωνιστική του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε η ισοπαλία απέναντι στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σερβία. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έφτασαν στο σημείο να έχουν προβάδισμα 5-1 στο ξεκίνημα του 3ου 8λεπτου, όμως η Σερβία με μια αντεπίθεση διαρκείας λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη.

Η Εθνική ομάδα αιφνιδίασε την Σερβία και αφού προηγήθηκε 2-1 στο πρώτο 8λεπτο κατάφερε με εντυπωσιακή άμυνα να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη 4-1 στο σκορ.

Οι Σέρβοι αντέδρασαν και στο 3ο 8λεπτο αν και δέχθηκαν πρώτοι γκολ, μείωσαν σε 7-5 και εξαπέλυσαν την τελική τους επίθεση στο τελευταία 8λεπτο.

Η Ελλάδα δεν βρήκε λύσεις όσες φορές κατάφερε να παίξει με παίκτη παραπάνω, με τους Σέρβους να περνούν μπροστά στο σκορ 9-8 δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Στην αμέσως επόμενη επίθεση, ήρθε η ισοφάρισε σε 9-9 και ακολούθησε εξαιρετική άμυνα πάνω στον φουνταριστό των Σέρβων δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να πάρουν ξανά προβάδισμα όμως μια λάθος πάσα αχρήστευσε την ευκαιρία για νίκη με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται τελικά στην ισοπαλία.

Τα 8λεπτα
1-2, 0-2, 4-3,4-2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ