Οι κολλητές της Κέιτ Μίντλετον -Αυτές είναι οι πιο στενές της φίλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι κολλητές της Κέιτ Μίντλετον -Αυτές είναι οι πιο στενές της φίλες [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για τη ζωή της, ο φωτογραφικός φακός όμως τη συλλαμβάνει διαρκώς παρέα είτε με τον σύζυγό της και τη βασιλική οικογένεια, είτε με τα παιδιά της, σε κάποια δημόσια εμφάνιση ή επίσημη εκδήλωση.

Τι κάνει όμως στον προσωπικό της χρόνο, και, βασικά, ποιοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι -εκτός της οικογένειας της-με τους οποίους τον μοιράζεται. Ποιοι είναι οι φίλοι της δούκισσας του Κέμπριτζ; Το Pop Sugar τους συγκέντρωσε όλους και μας τους παραθέτει

Εμίλια Ζαρντίν Πάτερσον

Οι κολλητές της Κέιτ Μίντλετον -Αυτές είναι οι πιο στενές της φίλες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η βασική διεκδικήτρια του τίτλου της καλύτερης φίλης της δούκισσας του Κέμπριτζ. Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στο Κολέγιο Marlborough και όταν η Κέιτ χώρισε από τον Ουίλιαμ, η Εμίλια ήταν εκείνη που την πήρε μαζί της στην Ίμπιζα. Αυτό το διάστημα, η ζωή τους γυρίζει γύρω από παιδιά τους μια και η Εμίλια είναι μανούλα. Ένα άλλο στοιχείο που την κατατάσσει στην πρώτη θέση δίπλα στο πριγκιπικό ζευγάρι είναι ότι είναι μία από τις νονές του πρίγκιπα Τζορτζ.

Η Εμίλια ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση και είναι εκείνη που βοήθησε την Κέιτ να ανακαινίσει το παλάτι του Κένσινγκτον και το Άνμερ Χολ. Τέλος, ο σύζυγός της ήταν μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Ήτον.

Δες τις υπόλοιπες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον κολλητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ