Κορακάκη: Ο δρόμος για το χάλκινο - Η «απούσα» ομοσπονδία και το εστιατόριο που ανέλαβε τη διατροφή της - iefimerida.gr

Κορακάκη: Ο δρόμος για το χάλκινο - Η «απούσα» ομοσπονδία και το εστιατόριο που ανέλαβε τη διατροφή της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αννα Κορακάκη κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο όμως ακόμη και την στιγμή της επιτυχίας δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά της για την απουσία της ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

Η 20χρονη Ολυμπιονίκης, έχοντας δίπλα της τον πατέρα και προπονητή της, δεν μπορούσε να κρύψει φυσικά τη χαρά από το πρόσωπό της. Αφού αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πατέρας της, τον οποίο δεν μπορούσε να έχει μαζί της ως προπονητή στους αγώνες του εξωτερικού, εξέφρασε για μια ακόμη φορά τα παράπονά της προς την ομοσπονδία.

«Η ΣΚ.Ο.Ε. δεν με βοήθησε αρκετά, ή όσο χρειαζόταν, ή όσο άξιζα», ανέφερε λίγο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου η Κορακάκη, η οποία αφιέρωσε την σπουδαία νίκη της στον σύλλογό της, τον Ωρίωνα Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρό του Δημήτρη Διαμαντή, το εστιατόριο που έχει αναλάβει πλήρως τη διατροφή της και τον μεγάλο χορηγό της, την Stoiximan που τη βοήθησε σημαντικά τους τελευταίους μήνες.

Δείτε τις δηλώσεις της στην κάμερα του Sport24.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ