Οι Mythbusters κανονιοβόλησαν σπίτι κατά λάθος! - iefimerida.gr

Οι Mythbusters κανονιοβόλησαν σπίτι κατά λάθος!

Mythbusters
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συντελεστές της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Mythbusters έκαναν πειράματα για να αποδείξουν αν μια θεωρία ισχύει ή όχι, χρησιμοποιώντας ένα κανόνι, το βλήμα του οποίου θεωρητικά έπρεπε να περάσει μέσα από βαρέλια με νερό και ένα ξύλινο τοίχο, πριν προσγειωθεί σε ένα λόφο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν...

Σύμφωνα με τον διοικητή της αστυνομίας της Αλαμέντα στο Δουβλίνο, όπου γινόταν το πείραμα, το βλήμα αντί να κάνει όλα τα παραπάνω και να προσγειωθεί στον απέναντι λόφο, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε ένα παρακείμενο σπίτι, διαπερνώντας το από τοίχο σε τοίχο και καταστρέφοντας ότι έβρισκε στο διάβα του. Τελικά, βγαίνοντας από την άλλη μεριά του σπιτιού, προσγειώθηκε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, προκαλώντας του σοβαρές ζημιές.

Τα μέλη της ομάδας της σειράς στο παρελθόν έχουν ξαναδοκιμάσει πάνω από 50 βολές στο ίδιο σημείο και με το ίδιο κανόνι, το οποίο κατασκεύασαν μόνοι τους, χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι μη αναμενόμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ