Ο Βρετανός πρέσβης στην Ελλάδα «κλαίει» γιατί τελείωσαν οι διακοπές του -Πήγε σε Αστυπάλαια, Πήλιο, Κρήτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Βρετανός πρέσβης στην Ελλάδα «κλαίει» γιατί τελείωσαν οι διακοπές του -Πήγε σε Αστυπάλαια, Πήλιο, Κρήτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις ομορφιές της Ελλάδας απόλαυσε τις τελευταίες εβδομάδες ο Βρετανός πρέσβης στη χώρα μας, αλλά πλέον οι διακοπές τελείωσαν.

Ο Τζον Κίτμερ έκανε διακοπές από τις 17 Ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει μέσω Twitter και όλο αυτό το διάστημα έκανε διαδοχικές αναρτήσεις από την Αστυπάλαια, το Πήλιο και την Κρήτη όπου βρέθηκε, εκθειάζοντας τις ελληνικές ομορφιές.

«Πίσω στη δουλειά μετά από χαλαρωτικές στιγμές στην Αστυπάλαια, το Πήλιο και την Κρήτη. Γέμισα τις μπαταρίες μου για τους τελευταίους 4 μήνες μου ως πρέσβης», έγραψε σήμερα στον λογαριασμό του, στα αγγλικά, ενώ στην ελληνική ανάρτηση ανέφερε «Φεύγουμε από την όμορφη Σελλιά στη νότια Κρήτη. Βουνά, θάλασσα, ουρανός. Κλασική Ελλάδα. Θαύμα. Τέλος διακοπών», συνοδεύοντας το σχόλιό του με ένα emoji που κλαίει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ