Συλλήψεις σε Σέρρες και Ημαθία για φοροδιαφυγή - iefimerida.gr

Συλλήψεις σε Σέρρες και Ημαθία για φοροδιαφυγή

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή, συνελήφθησαν σε Σέρρες και Ημαθία.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνέλαβαν χθες το πρωί 52χρονο, αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών για φοροδιαφυγή, καθώς και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, για το ίδιο αδίκημα, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 23 ετών και ποινή φυλάκισης 5 ετών.

Επίσης, αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, συνέλαβαν χθες το πρωί 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 19 ετών και 4 μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και για έκδοση- αποδοχή από κοινού εικονικών φορολογικών στοιχειών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ