Η τελετή έναρξης, όπως την έζησαν οι Ελληνες αθλητές -Το βίντεο του Γιαννιώτη - iefimerida.gr

Η τελετή έναρξης, όπως την έζησαν οι Ελληνες αθλητές -Το βίντεο του Γιαννιώτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γεύση από το πώς έζησαν οι αθλητές την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων και ιδιαίτερα τα μέλη της ελληνικής ομάδας, έδωσε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, από το Μαρακανά, την ώρα της παρέλασης των αποστολών των χωρών που μετέχουν στη διοργάνωση στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

«16 χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη μου τελετή έναρξης σε Ολυμπιακούς αγώνες». Από το Σίδνεϊ, στο Ρίο», έγραψε ο Γιαννιώτης.

Ο πρωταθλητής αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες της ελληνικής ομάδας για ένα μετάλλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, κάτι που θα αποτελούσε τον ιδανικό «επίλογο» στην καριέρα του Γιαννιώτη, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι μετά από τους Ολυμπιακούς αγώνες θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ