Προς συμφωνία Βενιζέλου-Λοβέρδου για τα διαδικαστικά της διαδοχής - iefimerida.gr

Προς συμφωνία Βενιζέλου-Λοβέρδου για τα διαδικαστικά της διαδοχής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μίνιμουμ πεδίο συνεννόησης επιχείρησαν να βρουν οι δύο επικρατέστεροι για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, συνάντησε χτες τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο για δεύτερη φορά τις τελευταίες δέκα ημέρες, στο γραφείο του στη Ζαλοκώστα. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα και αφορούσε τα διαδικαστικά ενόψει της διαδοχής, καθώς και οι δύο δελφίνοι θεωρούν αναγκαίο να γίνει η μάχη για τη προεδρία σε ήπιο εσωκομματικό κλίμα.

Το ενδιαφέρον συνίσταται στο γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος φέρεται να ζήτησε από τον κ. Λοβέρδο να μην μπει το ΠΑΣΟΚ σε μια νέα επώδυνη και διχαστική διαδικασία τύπου 2007. Στην ουσία ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον υπουργό Υγείας να τον στηρίξει, κάτι το οποίο από την πλευρά του δεν φαίνεται να συζητά ο Ανδρέας Λοβέρδος καθώς είναι έτοιμος να θέσει και ο ίδιος υποψηφιότητα για την προεδρία. Πάντως, ο κ. Βενιζέλος πρόκειται τις προσεχείς ημέρες, να κάνει γύρο επαφών και με άλλα κορυφαία στελέχη με επόμενη την υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ