Η ΑΕΚ απέκτησε τον γιο του Στέλιου Μανωλά - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ απέκτησε τον γιο του Στέλιου Μανωλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Σεντ Ετιέν στο Europa League, η Ενωση ανακοίνωσε μεταγραφή.

Ο Κωνσταντίνος Μανωλάς υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ μέχρι το 2019 και έτσι είναι ο 3ος Μανωλάς που φορά τα «κιτρινόμαυρα». Ο Στέλιος για 20 χρόνια φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ, εν συνεχεία ήρθε ο ανηψιός του Κώστας που πήγε μετά στον Ολυμπιακό και τώρα παίζει στην Ρόμα, ενώ τώρα ήρθε η ώρα του γιου του Κωνσταντίνου που έπαιζε στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.
Ο Κώστας Μανωλάς είναι γιος του μεγάλου αμυντικού της ΑΕΚ τις δεκαετίες ’80 και ’90 Στέλιου Μανωλά και γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1993. Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά η επαγγελματική του καριέρα πέρασε σε Θρασύβουλο, Χανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και του στόπερ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος, διότι επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Εχω ζήσει μέσα στην ΑΕΚ και έχω μνήμες από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ηρθα στην ομάδα με σκοπό να βοηθήσω και θα κάνω το καλύτερο, χωρίς να με «βαραίνει» το όνομα του πατέρα μου. Ο καθένας μας έχει τη δική του πορεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ κωνσταντινος μανωλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ