Τόσκας: Η σύλληψη Σεϊσίδη - Σακκά έδωσε το στίγμα ότι θα είμαστε άτεγκτοι - iefimerida.gr

Τόσκας: Η σύλληψη Σεϊσίδη - Σακκά έδωσε το στίγμα ότι θα είμαστε άτεγκτοι

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η σύλληψη των Σεϊσίδη – Σακκά έδωσε το στίγμα ότι θα είμαστε άτεγκτοι απέναντι σε όσους παραβαίνουν τον νόμο», υπογράμμισε την Παρασκευή στη Βουλή ο Νίκος Τόσκας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και της κυβέρνησης, ενώ απάντησε και στον Ηλία Κασιδιάρη που επιχείρησε να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα ότι παρείχε πολιτική κάλυψη στους δύο συλληφθέντες και ότι επιδεικνύει ανοχή σε φαινόμενα ανομίας στα Εξάρχεια, επιτρέποντας να είναι άβατο.

«Δεν μπορεί να παριστάνουν τους τιμητές της Δημοκρατίας οι υπονομευτές της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε και στις συλλήψεις για ναρκωτικά στα Εξάρχεια. «Δεν ενεργούμε σε μία βραδιά με εφ’ όπλου λόγχη και ξεχνάμε τις άλλες μέρες. Δουλεύουμε με σύστημα και μεθοδικότητα και αυτό το φοβάται η Χρυσή Αυγή γιατί θέλει να ψαρέψει σε θολά νερά, μην παριστάνει η Χρυσή Αυγή τους φίλους των σωμάτων ασφαλείας. Ξένο σώμα είναι σε όλα αυτές τις καταστάσεις και το ξέρουν καλά», κατέληξε.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ